top of page
1500x500.jpg

oTHocHo:

Това е блог за истории... и история.

Това са историите на различни клетници.

Истории, които може би ще ви разсмеят, истории, от които може и да научите нещо (най-вероятно, напълно безполезно), истории, които едва ли ще ви мотивират особено за каквото и да е било, но може би ще ви позабавляват докато пътувате за работа, чакате да свърши тренировката на детето или просто се опитвате да заспите.

 

Клетниците тук понякога са хора, понякога са животни, понякога са дори цели държави, но във всички случаи са реално съществували или дори още съществуващи. Понякога са личности и индивиди, известни на милиони хора. Понякога са само отметка под линия в общия ход на вселената, понякога не са дори това...

Но ако имат нещо общо помежду си, то е, че всички тези клетници някак са успели да оставят следа в историята на човечеството или поне отпечатък в живота на околните. Както и това, че са наистина много големи клетници.

Нито една от тези истории не претендира за изчерпателност. Колкото и да се старая, вероятно не всички посочени факти ще са 100% верни, но поне ще отговарят на общоприетото разбиране за тях. (Поправки и корекции са добре дошли, разбира се.)

aBTopъT, aBTopъT...

oSoX2Jdl_400x400.jpg

Baлepи ШBapц

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Роден 1970 и все още не е умрял.

 

Не е непременно клетник, но то е въпрос на гледна точка. 

Относително грамотен, неосъждан, обвързан (здраво).

В свободното си време работи като PR специалист и отдавна не се срамува от това. 

Горд баща на трима сина. 

Мнозина твърдят, че живее предимно в туитър. 

 
 
bottom of page